Ale!

Outdoor No 1. – MAATASOSSA

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)

19,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): outdoor-no-1-maatasossa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lapsiystävällinen yli 2-vuotiaille! – Sopii myös koirille!

Liiku huolettomasti luonnossa käyttämällä tuoksupielikkiä, amyristä ja vetiveriaheinää sisältävää tutkimuspohjaista tuoksuseosta Outdoor No 1. Tuoksuseos pitää ihosi koskemattomana, vapaana pienistä ei-toivotuista verenimijöistä, jotka tarttuvat sinuun kuin liima.

Tehokas ja luonnollinen vaihtoehto nauttia luonnossa liikkumisesta ilman, että kotiin tultuasi mukanasi on näyttöä siitä.

100 % Luonnollinen
97 % Luomu

Eteerisen öljyseoksen vahvuus
5 % seos

Pohjaöljy – Jojobaöljy
Tämä täyteläinen, kullanvärinen kylmäpuristettu öljy on jumalaista iholle, sillä se muistuttaa ihon omaa luonnollista talia. Jojoban käyttö pohjaöljynä on loistava tapa lisätä tuotteen hoitavaa vaikutusta. Jojoba sopii erinomaisesti ihon hoitoon, sillä se kosteuttaa, ravitsee ja suojelee ihoa.

Käyttövalmis roll-on 10 ml

Monikerroksinen etiketti – Avaa etiketti ja löydä lisätietoa tuotteesta sekä käyttöohjeet!

Sisältö: Simmondsia chinensis (luomu Jojoba) siemenöljy, Pelargonium Graveolens (luomu tuoksupielikki) eteerinen öljy, Amyris Balsamifera (amyris) eteerinen öljy, Vetiveria Zizanoides (vetiveriaheinä) eteerinen öljy, citronelloli*, geranioli*, linalooli*, sitraali*, limonene*, bentsyylialkoholi*

*Eteeristen öljyjen ainesosia

Koko: 10 ml

Valmistaja: Kuura Essentials

Lisätiedot

Koko

10 ml

2 arviota tuotteelle Outdoor No 1. – MAATASOSSA

  1. 5 viidestä

    Pia

    Aivan mahtava sekä koiralle että sen omistajalle isolle tai pienelle. Toimi jopa Ahvenanmaan metsäteillä! Ei punkin punkkia. Eikä enää mitään myrkyllisiä punkkipantoja tarvitse koiralle laittaa!

  2. 5 viidestä

    Linnea

    11-hengen porukka käytti tätä Örössä yhden yön reissulla. Seurueessa oli osalla pitkät housut, suurin osa oli heinikossa shortseissa juoksevia lapsia. Laitoimme tätä aamulla nilkkojen ympärille. Kukaan seurueestamme ei saanut ainuttakaan punkkia, vaikka Örö on yleisesti kovin tunnettu punkeistaan.

Lisää arvio