Suolasaippuat

13,80 

Tuotetunnus (SKU): suolasaippuat Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Naturetten suolasaippuoita voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan. Suolasaippua soveltuu erilaisille ihotyypeille päivittäiseen pesuun. Saippuasta saavat avun niin kuiva ja herkkäihoiset, kuin rasvaiset ja akneen taipuvaiset ihotyypitkin. Suolan on sanottu myös helpottavan kutinaa, ihottumia ja psoriaasista. Aloe veralla on sanottu puolestaan sisältää paljon hoitavia entsyymejä, antioksidantteja ja puhdistavia ominaisuuksia. Tämän lisäksi aloe veralla on kerrottu olevan antiseptisiä, antimikrobisia ja antimykoottisia ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että se auttaa vähentämään ihotulehduksia ja helpottaa aknea. Aloe vera sisältää lisäksi glykosaminoglykaania, mikä sitoo kosteutta iholle.

Saatavilla on 3 erilaista suolasaippuaa: Original hajusteeton, Sitrus ja Hiili & Teepuu.

Original

Luomu raaka-aineista valmistettu himalajan hienoa ruususuolaa ja aloe veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti hajusteherkille. Tuote on hajusteeton.

Käyttöohje: Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu aloe vera, vesi.

INCI: Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate, luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Aqua.

Hiili & teepuu suolasaippua

Luomu raaka-aineista valmistettu himalajan hienoa ruususuolaa ja aloe veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Käyttöohje: Himalajan ruususuola,saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu aloe vera, aktiivihiili, vesi, luomu 100% teepuun eteerinen öljy.

INCI: Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate, luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Charcoal, Aqua, luomu Melaleuca Alternifolia, Limonene*, Linalool.*

Sitrus suolasaippua

Luomu raaka-aineista valmistettu himalajan hienoa ruususuolaa ja aloe veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttöohje: Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy,luomu aloe vera,vesi,luomu 100% Bergamotti eteerinen öljy, luomu 100% Mandariini eteerinen öljy, luomu 100% Greippi eteerinen öljy.

INCI: Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate,luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Aqua, luomu Citrus Bergamia Oil, luomu Citrus Nobilis Peel Oil Expresssed, luomu Citrus Paradisi Oil, *Limonene, Linalool*

*esiintyy luontaisesti eteerisessä öljyssä.

Koko: noin 120 g

Valmistaja: Naturette

Lisätiedot

Paino 120 g (gramma)
Valmistaja

Naturette

Variaatiot

Hiili & Teepuu, Original, Sitrus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suolasaippuat”