Yritys

Eräänä kauniina iltapäivänä joulukuun lopulla 2019, pitkän luontokeskeisen kävelylenkin jälkeen perheen kanssa, Lykkelia alkoi muodostua ajatuksissamme. Halusimme luoda jotain, joka peilaa meille tärkeitä asioita; läheisyyttä, turvallisuutta, ympäristöystävällisyyttä, terveellistä elämäntapaa ja pientä seikkailun halua. Meille tämä tarkoittaa onnellisuutta 🙂 (=ruotsiksi lycka, norjaksi/tanskaksi lykke). Mikä tai mitä tämä ’jotain’ olisi alkoi meille muodostua tammikuun 2020 alussa ja siitä lähtien pyörät ovat pyörineet.

Tavoitteemme on levittää tätä onnellisuutta, jotta useammat saavat sen kokea ja elää siinä. Uskomme että ihminen ja luonto ovat tarkoitettu olemaan lähellä toisiaan ja elämään vieri vieressä. Uskomme että hyvinvointi koostuu juuri siitä läheisyydestä ja toisistamme huolenpitäminen. Sieltä me kaikki voimme hakea lisää voimaa.

Tämän takia haluamme tuoda juuri tätä lisää arkeen eri tavoin. Itse nimi Lykkelia on poikamme Leon keksimä, suuret kiitokset sinulle Leo siitä <3 Luulen että saamme myös kiittää hänen siskoansa Lykkeä osittain siitä ideasta 🙂

Yrityksen sydän on perheemme ja meidän ympäristömme.

Tervetuloa mukaan!


Me olemme Lykkelia:

Pia Sidbäck
Markkinointi, myynti ja omistaja

Olen koulutukseltani luokanopettaja, erityisopettaja ja erityisluokanopettaja. Luokanopettajana olen toiminut vuodesta 2005 lähtien, eri ikäisten lasten kanssa.
Opettajatyön ohella olen myös toiminut myyntialalla vuodesta 2013, enimmäkseen hyvinvoinnin ja terveystuotteiden parissa.
Viimeisin lisäys on lapsijooga. Valmistuin lapsijoogaohjaajaksi vuonna 2018 ja olen pitänyt lapsijoogaa lapsille, päiväkoti ikäisistä aina kouluikäisiin sakka ja myös jalkapallo-joukkuelaisille. Minulle kaksi keskeisintä asiaa ovat hyvinvointi sekä opettaminen.

Suosikki sitaattini: ”Jos on vahva, täytyy myös olla kiltti” – Peppi Pitkätossu –

 

Janne Sidbäck
Tekninen vastaava, myynti ja omistaja

Olen koulutettu datanomi joka keskittyy markkinointiin ja verkostoitumiseen. Olen työskennellyt IT-alalla suurimman osan elämästäni.
”Tavallisen” työni lisäksi minulla on oma web-hosting ja kotisivu-suunnitteluyritys.
Harrastan retkeilyä. Minullekin hyvinvointi ja luonnonläheisyys on tärkeää asiaa.

Suosikki sitaattini: ”Et saa maalia yhdelläkään laukauksella, jota et tee.” – Wayne Gretzky –

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00