Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä yleiset osto- ja toimitusehdot koskevat kaikkia asiakkaan tekemiä ostosopimuksia Lykkelia lifestyle kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Tilaaminen

Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta. Tilauksen voi tehdä myös osoitteesta info@lykkelia.com, kirjeitse tai puhelimitse numerosta +358 40 7345498. Tilauksella ei ole vähimmäissummaa.

Emme vastaa tuotteiden loppumisesta, ja pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin ja -parannuksiin. Mikäli jokin asiakkaan tilaamista tuotteista on loppu keskusvarastolta, toimitamme vastaavan tuotteen. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen korvaavaan tuotteeseen, tuotteella on täysi palautusoikeus, jolloin asiakkaalle palautetaan rahat tuotteesta ja toimituskuluista. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tuotteen osto, mikäli jälkitoimitus johtuu meistä. Toisen henkilön nimissä ilman henkilön suostumusta tehdyistä tilauksista sekä meille taloudellista tai muuta vahinkoa aiheuttavista tilauksista ilmoitetaan poliisillle. Verkkokaupassamme asioivan henkilön on oltava 18 vuotta täyttänyt tai hänellä on oltava huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen (huoltaja voi lähettää suostumuksen sähköpostitse).

Kuluttajan oikeus avun saamiseen

Kuluttajalla on aina oikeus kääntyä suoraan meille saadakseen apua reklamaatioissa, tuotteen palautuksessa tai muissa ostoa tai tilausta koskevissa asioissa. Lue lisää kuluttajan oikeuksista osoitteessa www.kkv.fi sekä oikeuksista selvittää kiista tuomioistuimen ulkopuolella Kuluttajariitalautakunnassa osoitteessa http://www.kuluttajariita.fi/fi/ tai Kuluttajariitalautakunta, Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki. Lue myös kuluttajan verkossa tekemän ostoksen vaihtoehtoisesta kiistan selvittämisestä Euroopan komission kotisivuilla http://ec.europa.eu/odr.

Hinnat

Hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kampanjatuotteiden hinnat ovat voimassa kyseisen kampanjan ajan. Pidätämme oikeuden ALV:n, valuuttakurssien ja sisäänostohintojen vaihteluista sekä lakisääteisistä maksuista tai niiden muutoksista tai muista vastaavista syistä johtuviin hinnanmuutoksiin. Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla pidämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen.

Toimitustavat

Toimitukset hoitaa Posti tai Matkahuolto. Postin tarkat toimitusajat ja lähetysten seuranta osoitteessa www.posti.fi.

Kirje
Hintaan lisätään mahdollinen maksutapalisä. Mikäli tilaus on mahdollista lähettää kirjeenä, kirje toimitetaan postilaatikkoon/-lokeroon 5–7 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilaustasi ei jostain syystä voida lähettää kirjeenä, tilaus toimitetaan postin-noutopisteeseen.

Nouda myymälästä
Tee ostoksia verkkokaupassa. Valitse kassalla toimitustavaksi Nouto. Saat viestin, kun ostokset ovat noudettavissa. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteys puhelimen tai sähköpostin kautta, niin käsittelemme tilauksesi nopeasti. Tilauksen voi noutaa joku muu kuin tilauksen tehnyt henkilö valtakirjalla.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajilla on etämyynnissä oikeus perua kauppa ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Meidän tuotteilla, jotka on maksettu käteisellä, verkkomaksulla tai PayPalilla, on 90 päivän palautusoikeus. Ehdot koskevat sekä verkkokaupasta tehtyjä ostoksia. Asiakas saa avata tuotepakkauksen ja tutkia tuotetta siinä määrin, että asiakas pystyy arvioimaan, onko hän tyytyväinen tuotteeseen, pois lukien hygienia tuotteet ja sinetöidyt tuotteet. Vaihto- ja palautusoikeus edellyttää, että tuote ja alkuperäispakkaus ovat palautettaessa myyntikunnossa. Kaikki mahdolliset tarvikkeet, kuten käyttöohje tulee palauttaa palautuksen yhteydessä. Mikäli asiakas haluaa palauttaa koko tilauksensa, palautamme maksetun summan sekä maksutapa- ja toimituskulut. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita eikä lahjakortteja.

Lakisääteinen reklamaatio-oikeus
Asiakkaalla on aina oikeus reklamoida virheistä, olipa virhe näkyvä tai näkymätön. Laillinen reklamaatio-oikeus on voimassa niin kauan kuin kuluttajalla yleensä on perusteltua aihetta olettaa laitteen toimivan sen tavanomaisessa käyttötarkoituksessa. Tuotteessa havaitusta virheestä, virheellisestä lähetyksestä tai kuljetuksessa vaurioituneista tuotteista on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta. Kohtuullisen ajan sisällä tehdyksi reklamaatioksi katsotaan reklamaatio, joka on tehty kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Virheellinen lähetys / Kuljetuksessa vaurioitunut tuote
Mikäli asiakkaalle on lähetetty väärä määrä tuotteita tai virheellinen tuote, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä meihin mahdollisimman pian, jotta virhe saadaan korjattua. Palauta kuitti/takuutodistus, selvitys virheestä ja mahdolliset väärintoimitetut tuotteet alkuperäisissä pakkauksissaan. Mikäli asiakas huomaa tavaran vastaanottaessaan, että lähetys on vaurioitunut, asiakkaan tulee ilmoittaa vahingosta luovutuspaikkaan tai kuljetusyritykseen.

Palautus

Palautus postitse
Asiakas on vastuussa palautuksesta, joten palautettava tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa ja pakata hyvin. Tuote palautetaan Postin-noutopisteeseen (asiakaspalautus), josta saa palautuskuitin.  Palautukseen tulee aina liittää kuitti tai muu voimassa oleva ostotosite ja kirjoittaa selkeästi, miksi tuote palautetaan. Mikäli palautuksen syy on virhe tuotteessa, tuotteen vika on selvitettävä yksiselitteisesti.

Painavien ja suurien tuotteiden palautus
Mikäli tuote painaa yli 20 kg tai se on suuri, sitä ei voi lähettää postipakettina.

Takaisinmaksu

Postitse palautettavien tuotteiden takaisinmaksu
Myymälästä ostetun tuotteen takaisinmaksu suoritetaan asiakkaan tekemälle maksutavalle. Verkkokauppaostosten takaisinmaksun suoritetaan asiakkaan tekemälle maksutavalle  maksuvälityspalvelun kautta. Hyväksytyn palautuksen takaisinmaksu suoritetaan 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Tilaukset ulkomaille

Verkkokaupastamme ei voi tehdä tilauksia ulkomaille.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00